HÉT TITOK RÓLAM...

Egy ismerkedős játékba kaptam invitálást két konyhatündér társamtól is, Vöröskaktusztól és Ottíliától, a Répatorta írójától. Köszönöm az érdeklődést, és a felkérésnek, kicsit késve ugyan, de talán immár az elmúlt hetek betegeskedéseit magunk után hagyva, most sikerül eleget tennem. 

Mimi és Mama Minikonyhája

Az "Ismerjük meg egymást..." játékot Szera indította útjára, melynek szabályai szerint be kell linkelni azt, aki kiválasztott, majd hét, eddig nem ismert dolgot kell megosztanunk magunkról. És természetesen választani is lehet, hogy kinek szeretnénk továbbadni a stafétát. 

Akkor jöjjön az én "hetesem":

  1. Kevesen tudják, de 2007-ben kezdtem blogot írni. Persze nem ezt, hanem egy másikat, akkor angol nyelven. Sajnos nem volt kitartásom hozzá...
  2. Gasztronómiai vonatkozásban, és ezzel nem keveseket döbbentek meg valószínűleg, de nem szeretem a mákot, bodzát, céklát, bárányt. Ez a magyarázata annak, hogy ilyen jellegű ételekkel miért nem nem találkoztatok eddig nálam. Kivéve mondjuk a bodzát, mert a saját szörpömet már megiszom.
  3. Előző életemben egér lehettem, mert bár "húsevő" vagyok, de ha választanom kellene a hús és a sajt között, akkor biztosan az utóbbit választanám.
  4. Nagyon szeretek utazni. Eddig 4 kontinens 16 országában jártam, és egy interaktív térkép szerint 50142 mérföldet utaztam összességében, innen a személyes tapasztalatok és az inspirációk.
  5. Elképesztő tériszonyom van, a létra második fokáról is képes vagyok leszédülni. A sors iróniája, hogy ennek ellenére rengeteget repültem és repülőtéren is dolgoztam. 
  6. Kiskoromban balerina akartam lenni... na akkor ezt a blogot most biztosan nem írnám :)
  7. Ez nem hiszem, hogy titok, de Mimi, a lányom, akire a legbüszkébb vagyok...
Mimi és Mama Minikonyhája

Akiket én választottam:

Megjegyzések

  1. Szia! Koszonom hogy engemet is valaszyottal! Minnel hamarabb megfogalmazom az en 7 met ;)
    Magamratalallok a sajtos titkodban en is imadom es...mint minden anya rettenetesen buszke vagyok a ket szep kislanyomra .
    Puszi Mimi es a Mamaja :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök Eni! Tudtam én, hogy sok hasonlóság van köztünk ;)

      Törlés
  2. Jó volt a soraidat olvasni és kicsit jobban megismerni! :) Nagyon helyesek vagytok Mimivel! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések