2015. jan. 17.

TONHALAS - CSÍRÁS SZENDVICS

A Bioháló segítségével folytatjuk a csíra-sorozatot, ezúttal egy szendviccsel, amelynek a receptjét a januári Kifőztük magazinban is megtaláljátok. Ebben a kellemetlen téli időben érdemes különös gondot fordítani az étkezésünkre. Mostanában kóros időhiányban szenvedek, így nem egyszerű, ezt az egyébként igen kézenfekvő dolgot, betartani. Ez a szendvics pikkpakk elkészíthető és  már azzal a pár kanál csírával is sokat tehetünk azért, hogy szervezetünk a megfelelő mennyiségű vitaminhoz és ásványi anyaghoz hozzájusson.


Tonhalas-csírás szendvics



Hozzávalók
10 dkg olajostonhal-konzerv
5 teáskanál majonéz
1 teáskanál paprikakrém
3-4 bazsalikomlevél
1 csipet szárított oregánó
őrölt bors
szeletelt kenyér

A tonhalat lecsepegtetjük, elkeverjük a majonézzel és a paprikakrémmel. Ízesítjük a fűszerekkel, majd a krémet a csírával 2 szelet kenyér közé kenjük, végül a szendvicset félbevágjuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése