FÜSTÖLT LAZACOS SAJTKRÉM

Ahogy visszatért az iskolaszezon és az ősz, a könnyű, friss saláta-vacsorákat szépen lassan felváltják nálunk a különböző kencék és krémek. Az egyik kedvencem került most sorra, a füstölt lazacos sajtkrém (megjelent: Kifőztük - március), amit a Russell Hobbs 3in1 botmixerével készítettem. A hal minőségén sok múlik, és fontos az is, hogy ne sózzuk külön, mert a haltól már kellően sós a krém. És hogy mi van az iskolakezdéssel? Hagyjuk, csak éljük túl...


Hozzávalók
10 dkg füstölt lazac felcsíkozva
10 dkg natúr sajtkrém
frissen facsart citromlé
frissen őrölt tarka bors

a tálaláshoz:
aprított snidling


A lazacot a késes aprítóval darabosra dolgozzuk. Hozzáadjuk a sajtkrémet, ízesítjük citromlével, borssal, és az egészet krémesítjük. Apróra vágott snidlinggel meghintve tálaljuk.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések