MÁLNÁS-KAKAÓS KÓKUSZITAL

Azt nem tudom, hogy egyáltalán meg lehet-e unni a kakaót (mert mi imádjuk hidegen, melegen), de azt tudom, hogy egy kis csavar, vagy változatosság sosem árt. Ezért a tejmentes málnás-kókuszos verzióért (megjelent: Kifőztük - április) is ugyanúgy odavagyunk. Az elkészítéshez ismét Russel Hobbs gépet hívtam segítségül, melyről bővebben itt olvashattok. Nyáron, nagy melegben reggeli mellé vagy délutáni könnyű uzsonnának is össze lehet dobni. Most pedig, hogy elkezdődött a suli, kis üvegben tízóraira is elcsomagolható...


Hozzávalók 1 adaghoz
2 dl kókusztej
1 marék málna (fagyasztott is lehet)
3-4 teáskanál akácméz
2 teáskanál cukrozatlan kakaó

tetejére kókuszpehely

Az összes hozzávalót a turmixgép kelyhébe tesszük, és krémesre turmixoljuk. Az italt pohárba töltjük és kókuszpehellyel meghintve kínáljuk.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések