2014. máj. 25.

CITROMMOUSSE - STAHL MAGAZIN KÜLÖNSZÁM

Éppen hétvégére esett a házassági évfordulónk és bár nem tiltakoztam volna, de a romantikus, gyertyafényes vacsora most felejtősnek tűnt. Mivel az idő is kedvezett a grillezéshez, így az idei első sütögetést egybekötöttük az ünnepléssel, egy finom rosé és persze Mimi társaságában. Mimi lelkesen segédkezett a konyhában, és végül pazar vacsorát sikerült összerántanunk, így hármunknak. Azért nem két perc alatt készültünk el, így desszertnek a tortánál egyszerűbbet, de a fagyinál egy fokkal összetettebb édességet gondoltam. Végül a Stahl magazin különszámából korábban kinézett citrommousse-t dobtam be, amit a balkonon csüngő édes eprekkel szórtam meg. A citromkrém igazán üdítő volt a grillhúsok után, és nem sokból tartott az elkészítése sem. A legújabb Stahl magazin különszámáról annyit, hogy az Martha Stewart Everyday Food magazinjával együttműködve jelent meg sok-sok egyszerű, nyári receptet felsorakoztatva. A szuper gyors 30 perces ételek közt húsok, tészták, saláták és édességek is megtalálhatók, tökéletesek az elkövetkezendő hónapokra... A magazint megtaláljátok az újságárusoknál vagy megrendelhetitek itt.


Citrommousse - Stahl magazin különszám


Citrommousse - Stahl magazin különszám



Citrommousse - Stahl magazin különszám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése