2014. júl. 19.

VÖRÖSBOROS ŐSZIBARACK

Mi még nyaralunk, barnulunk... de állítólag otthon is tombol a kánikula, így kedvetekre lehet ez az egyszerű kis sangria, ami remek kísérője egy teraszon elfogyasztott könnyű vacsorának, a végén megmaradt borban ázott barackot pedig desszertként fogyaszthatjuk el, szóval nagyon praktikus, mert amolyan 2 az 1-ben dolog. Mivel vendéglátónk közvetlenül a kertjéből naponta ellát bennünket friss zöldséggel-gyümölccsel, így pár napja itt, a tenger mellett is behűtöttem belőle egy adagot. A vörösboros őszibarack receptje a Kifőztük júliusi számában is megjelent.

Vörösboros őszibarack

Vörösboros őszibarack


Hozzávalók 2 személyre:
2 szem sárga húsú őszibarack
3 dl száraz vörösbor


Az őszibarackot megmossuk, meghámozzuk, majd szeletekre vágjuk. Kancsóba tesszük, és a vörösborral lelocsoljuk. Egy órára behűtjük.

Vörösboros őszibarack

Vörösboros őszibarack

2 megjegyzés:

  1. Egyszerű, de nagyszerű! :) További jó kikapcsolódást Nektek! :)

    VálaszTörlés
  2. Ágii, még pont itt vagyok ;) köszi! Remélem Babuci jól bírja a meleget!

    VálaszTörlés