SPAGETTI OLÍVABOGYÓPESZTÓVAL

Ha már kész a zöldolívabogyó-krémünk, akkor villámgyorsan az asztalra kerülhet ez a tészta is! Na nem mintha egyébként nem... A receptet a Kifőztük magazin szeptemberi számában is elolvashatjátok.

Spagetti olívabogyópestóval

Spagetti olívabogyópestóval


Hozzávalók 2 személyre:
20-22 dkg durum spagettitészta
2 evőkanál darált, pörkölt mandula
1 evőkanál tejszín

kevés reszelt parmezán a tetejére


A tésztát a csomagoláson található útmutató szerint sós vízben kifőzzük. Közben a mandulát, az olívabogyókrémet és a tejszín elkeverjük. Amikor a spagetti kész, egy keveset félreteszünk a főzővizéből - ezzel tetszés szerint hígíthatjuk az olívakrémet, a tésztát pedig leszűrjük. A pesztót a tetejére halmozzuk, végül reszelt sajttal szórjuk meg.

Spagetti olívabogyópestóval

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések