MORTADELLAKRÉM

Ééés - ha minden igaz - a 300. bejegyzés egy igazi, utolsó pillanatos szilveszteri, vendégváró kence lesz (megjelent: Kifőztük - november), melyhez most is a Russel Hobbs Horizon 3in1 botmixerét vetettem be. Ti is láthatjátok, hogy mennyire praktikus és jól használható alapgépről van szó.  A krém elkészítéséhez lényegében két hozzávaló és nagyjából ugyanennyi perc szükséges. Szuper gyorsan készen van és hűtőben pár napig nyugodtan eltartható. Januártól a gyerek tízórai szendvicsébe vagy gyors vacsinak sok zöldséggel körítve is finom lesz...


Hozzávalók
10 dkg mortadella
10 dkg natúr sajtkrém
frissen őrölt tarka bors
1 csipet só

a tálaláshoz:
pirítós
bagett

Az összes hozzávalót a késes aprítóba tesszük, és krémesre dolgozzuk.
Pirítóssal, bagettkarikákkal tálaljuk.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések