WASABIS - CITROMOS MAJONÉZ

Szeretem a különböző ízesítésű majonézeket (fokhagymás majonéz, harisszás majonéz, stb.). Ez a wasabis-citromos majonéz (megjelent: Kifőztük - szeptember) is egy igazi kis csavar a hétköznapokban. Munka zéró, de nagyon kellemesen tormás, krémes, remek sonkás szendvicsbe vagy (tojásos-sonkás) salátára öntetként. Kicsit más, mint a megszokott. Miért ne próbálnátok ki ezt is? Wasabi port természetesen a Fűszerésznél találtok...


Hozzávalók
4 teáskanál wasabi
4 teáskanál hideg víz
8 evőkanál majonéz
1 biocitrom finomra reszelt héja


A wasabiport alaposan összedolgozzuk a vízzel, és lefedve 5-10 percre hűtőbe tesszük. A pihentetést követően elkeverjük a majonézzel és a citromhéjjal.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések