2013. jan. 18.

AMI MINDIG BEJÖN - TEJSZÍNES CSIRKE

Ha Mimi válogatós időszakát éli... nálunk ez a tuti nyerő kombináció.




Tejszínes zöldséges csirke
Felirat hozzáadása
 

Hozzávalók:
1 közepes vöröshagyma
250 g gomba, szeletelve
2 kisebb csirkemell felkockázva
fél doboz csemegkukorica, lecsepegtetve
1 doboz tejszín
parmezán
bors
bazsalikom
fokhagyma granulátum
olívaolaj

köretnek: rizs
 
 
A vöröshagymát apró kockára vágom és az olajon megdinsztelem. Rádobom a gombát, majd néhány perc pirítás után a felkockázott húst. Sózom, borsozom, meghintem kissé a fokhagymaporral és bazsalikommal. Mikor a hús szépen megpuhult, hozzáadom a kukoricát és ráöntöm a tejszínt. Mehet rá a parmezán, ízlés szerint, mi mondjuk sok sajttal szeretjük. Egy picit összeforralom amíg a tejszín is besűrűsödik, köretnek pedig elég a natúr rizs hozzá.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése